melinajaderblom.blogg.se

Super hästen!

Tilion F Permalink1
Åh herregud så fin Tille var idag, grymt bra gick det idag! Hade ju tänkt rida till paddocken men det var en liten tjej som red lektion där, och ville inte störa eftersom den paddocken är ganska smal kan det bli trångt. Så jag red helt enkelt runt på en massa vägar, så han fick se sig omkring lite på nya ställen. Till en början var han jättetittig, väldigt busig också! En gång skrittade han med lång tyglar också stannar han och bockar, hur han nu lyckades med det stillastående, sedan gick han framåt precis som vanligt haha.
 
Jobbade honom väldigt mycket i skritten innan vi började trava, och han gick så himla bra, har haft lite svårt att hitta knapparna på honom i traven men idag kändes det super! Ni kanske förstår själva att det är en himla härlig känsla när en så stor häst verkligen jobbar under sig, åh så himla härligt! Hoppas att det går lika bra imorgon, då ska det fotas hihi :)
 

Film från i torsdags

Filmer, Tilion F Permalink10
Gud vad YT har krånglat nu, därav att det dröjt. Som sagt tycker jag inte att det gick så bra i Torsdags, han var ganska seg och jag var själv jättetrött. Tyckte inte att vi fick till något flyt i kombinationen heller, det vart liksom 2½ galoppsprång istället för 2. Men det går ju inte alltid bra! :)
 

Tack fina ni

Bilder Permalink2
Vill först tacka för alla gratulationer, ni är så gulliga! Min dag har varit kanon och har fått massa pengar som ska med ner till stockholm. Ska försöka att hålla fingrarna i styr och INTE köpa en massa hästsaker, hur svårt det än kommer vara haha...
 
Tille fick en välförtjänt vilodag och imorgon ska han få jobba lite i paddocken, Sopots hovslagare kommer ju på Tisdag, så han får helt enkelt vila tills dess. Saknar att sitta på lillponnyns rygg redan haha, trots att det inte var allt för länge sedan. Några bilder från igår då han busade lite i hagen-
 
Till top