melinajaderblom.blogg.se

Hästlös?

Okategoriserat Permalink2
Tanken var ju hela tiden att när Tille blev såld så skulle vi leta efter en ny häst ganska direkt. Men vi har nu bestämt oss för att inte göra det. Kanske inte ens köper någon överhuvudtaget? Jag har ingen aning, men när jag kände efter så kom jag fram till att jag just nu vill jag bara ha en paus och få göra annat. Har kollat på hastnet i flera månader nu och inte en enda har känts wow, den vill jag ha. Inte en enda. Så nä, det är inte rätt läge för mig just nu, har jättemycket i skolan fram till sommarlovet, sedan ska jag jobba hela sommaren + att jag vill ha tid för annat. Jag har trots allt haft egen häst sedan 2007, varje dag. Och under tre år hade jag två hästar samtidigt och då hade jag dem hemma = ännu mera ansvar och jobb. Så en paus kan nog behövas, eller så kanske jag kommer fram till att jag inte ens vill köpa någon efter pausen? 
Men nu vet ni!

Söndag

Okategoriserat Permalink0
Helloo, söndag i dag! Hade asroligt i fredags! Först åkte vi till nöjeshallen och körde två omgångar lasermaxx. Jag var den enda som aldrig gjort det förut så jag räknade ju med att jag skulle vara... Lite mer orutinerad haha. Men att det skulle skilja 2000 poäng mellan oss trodde jag inte, jag fick -450 hahaha, så ja jag var ju överlägset sämst. Andra ronden gick bättre, då fick jag faktiskt 700! ;)
 
Sedan tog vi bussen in till stan igen för att käka på kebabcity, vi satt där ett bra tag och snackade innan vi gick till Lucas en sväng. Sedan tog Ellinor och Elias bussen hem och vi tog en promenad till Ica. 
 
I går vaknade jag med världens träningsvärk och smärta i fötterna. Så då tog jag och Lucas en promenad uppför trapporna till norraberget (jävulstrapporna) kan ju säga så här, har ännu ondare i dag haha. Var ute i en timme och sedan tog kag bussen till vi, gick därifrån till stallet, fixade åt Tille och Rocki och sedan gick jag därifrån hem. Så i går var jag hurtig ;) Har däremot sjukt ont i benen och fötterna i dag.
 
Så nu har jag lite kort dragit hur min helg har varit, hoppas att ni också haft en grym helg! Nu ska jag städa lite och sedan skynda mig till stallet, har rätt mycket att göra i dag. Vi hörs sedan!


Lyxfrukost

Okategoriserat Permalink0


Till top