melinajaderblom.blogg.se

Söndag

Okategoriserat Permalink0
Helloo, söndag i dag! Hade asroligt i fredags! Först åkte vi till nöjeshallen och körde två omgångar lasermaxx. Jag var den enda som aldrig gjort det förut så jag räknade ju med att jag skulle vara... Lite mer orutinerad haha. Men att det skulle skilja 2000 poäng mellan oss trodde jag inte, jag fick -450 hahaha, så ja jag var ju överlägset sämst. Andra ronden gick bättre, då fick jag faktiskt 700! ;)
 
Sedan tog vi bussen in till stan igen för att käka på kebabcity, vi satt där ett bra tag och snackade innan vi gick till Lucas en sväng. Sedan tog Ellinor och Elias bussen hem och vi tog en promenad till Ica. 
 
I går vaknade jag med världens träningsvärk och smärta i fötterna. Så då tog jag och Lucas en promenad uppför trapporna till norraberget (jävulstrapporna) kan ju säga så här, har ännu ondare i dag haha. Var ute i en timme och sedan tog kag bussen till vi, gick därifrån till stallet, fixade åt Tille och Rocki och sedan gick jag därifrån hem. Så i går var jag hurtig ;) Har däremot sjukt ont i benen och fötterna i dag.
 
Så nu har jag lite kort dragit hur min helg har varit, hoppas att ni också haft en grym helg! Nu ska jag städa lite och sedan skynda mig till stallet, har rätt mycket att göra i dag. Vi hörs sedan!


Till top