melinajaderblom.blogg.se

Wow känsla

Sopot Permalink0
I dag var vi precis där vi var när han åkte till fodervärdarna i september förra året. Han var helt otroligt fin verkligen! Började med att skritta två varv på rundbanan, gick sedan upp till paddocken och där kortade jag tyglarna och började jobba honom i skritten. Flyttade för skänkeln, massa halvhalter och fram/bakdelsvändningar fantastiskt fin var han! Kom fram i trav, han brukar alltid vara lite "omotiverad" och stel innan man ridit igång honom ordentligt men nu var han fin redan från början, allt bara stämde! Travade på ett bra tag, körde mycket mjukgörande även där. Sedan hoppade jag av och tog fram ett räcke på ena kortsidan och ett liitet (typ 30cm) hinder som vi kunde komma på snett igenom. 
 
När han förstod att det stod hoppning på schemat blev han genast lite mer taggad och nästan lite spänd, men inte alls så att det störde, så fort jag styrde upp mot hindret så sög han tag i det och det var det enda som existerade, typ. Vi hade lite svårt med att komma rätt i dag, men han har inga som helst problem med att jag ibland får trycka av honom lite för tidigt, han bara flyger. Stor guldstjärna till honom i dag, bara att hoppas att det håller i sig till helgens tävlingar! :D Nu är jag verkligen taggad haha!
 

Grymt ridpass i dag!!

Okategoriserat Permalink0

Söndag

Okategoriserat Permalink0
Redan Söndag och solen skiner! Ska snart åka ut till stallet och rida en sväng. Tror vi ska hoppa lite i dag, ska se om jag kan hitta någon som vill fota! I går jobbade jag till 23, så hann inte blogga eller rida, men det passade ändå ganska bra med vilodag i går. Nu ska jag försöka lägga upp ett bra schema för honom den här veckan då vi ska tävla på lördag och söndag! :D
 
Söndag: Lite hoppning/markarbete
 
Måndag: Uteritt till hovberget, mycket galopparbete
 
Tisdag: Uteritt igen med fokus på lång och låg, ta någon vända i klätterbacken
 
Onsdag: Vila
 
Torsdag: Rundbanan
 
Fredag: Rida igenom honom ordentligt i paddocken
 
Lördag & Söndag - tävling
 
Åh det ska bli SÅ kul att tävla igen! Allra helst med lilla favoriten, det var ett bra tag sedan sist.
 
Till top