melinajaderblom.blogg.se

Materiell lycka

Okategoriserat Permalink4
I går kom ett paket som vägde strax över 6kg på posten, sååklart var det massa schabrak haha! Nu är det seriöst köpstopp.. I alla fall på schabrak, men man kan faktiskt inte ha för många och det är så himla kul att köpa det, helt sinnesssjukt beroendeframkallande haha! Men jag ska i alla fall sälja tre stycken av de som kom, bild på dem får ni senare, tänkte göra en liten bloppis så måste fota allt annat som ska säljas först. 
 
Här är de jag ska ha kvar i alla fall, tyvärr blev bilderna kassa, så färgerna blev inte alls som dom är irl, men ni ser ju iaf! 
 
Som sagt, bilderna blev sämst. Men det är marinblått med rosa/vid passpoal, anna scarpati! 
Vet inte hur länge jag letat efter ett sånt här, äntligen har jag ett <333 Från Hv polo!
Marinblått Eskadron
Marinblått ifrån Hv polo, Tille är ju så snygg i orange så det passade bra ;)
Också ett Scapa schabrak!
 

Före - efter

Okategoriserat Permalink1
Färger gör såå mycket mer än vad man tror. Det har varit flera som har önskat före/efter bilder så man ser hur jag redigerar mina bilder. Så tänkte slänga upp ett ex. här :) Som sagt, att fixa färgerna gör väldigt stor skillnad! Jag tycker att det är mycket finare att ha lite kallare färgtoner på vintern, det är ju trots allt jäkligt kallt ;)
 
Före:
Efter:
 

Onsdag

Okategoriserat Permalink1
Åkte till stallet strax efter 10, fotade Josse och Bellie och sedan var det Tilles tur att röra på sig. Jag trodde att Ellinor skulle rida men det skulle hon tydligen inte, istället fick vi agera fotomodeller ;) Tille var inte så arbetsvillig i början av passet, han blir jättekinkig när underlaget är som det är nu. Det var ganska halt i paddocken så han var spänd och okoncentrerad, men efter ett tag blev han superfin och i slutet kändes det superbra! Tyvärr blev det bara några bilder från när vi värmde upp, men några nya bilder blev det iaf! :) Har bara orkat redigera två stycken hittils, resten får ni senare! Han är så fin min lilla polle <3
 
 
Till top