melinajaderblom.blogg.se

Nytt schabrak

Okategoriserat Permalink2
Bortskämt häst haha... Men kunde inte hålla mig, så himla fin röd färg! :D


Tips på hovslagare?

Frågor Permalink5
Som ni vet har vi haft problem med att hitta en hovslagare, nu har vi Fredrik men han har ganska fullt upp hela tiden och kan endast på förmiddagar, men då går ju jag i skolan... Så vad har ni för hovslagare? Vänder mig såklart till er här i sundsvall! Behöver alla tips jag kan få. Vissa vill inte ta honom pga. hans storlek, så gärna någon som tar större hästar utan problem. Han är även lite... "barnslig" men det är inga problem om man bara låter honom hålla på. I need your help! 
 
Mysig bild från i våras, saknar det där stället så himla mycket, även lilla gul i mitten<3

Fullt upp

Personligt Permalink4
Har sinnessjukt mycket i skolan nu, räknade till att vi har 6 uppgifter som ska bli klara - den här veckan. Plus stallet, körskolan och eftersom att jag inte klarade mattekursen i ettan så ska jag ju göra den nu, och det finns ingen mattelärare på skolan som har tid. Så vi som inte klarade kursen ska alltså plugga själva. Så ja, det är ganska mycket just nu. 
 
I dag ska jag till körskolan klockan 16:30 och ha teoritlektion i 1,5 timme. Alltså hinner jag inte rida i dag, men Sofia var så himla snäll så hon kunde ta Tille på en tur! Om jag inte skulle ha haft hoppträning i morgon så hade det inte gjort något om han vilade men jag vill inte att han står dagen innan, han är taggad så det räcker annars liksom ;) Efter att jag är klar på körskolan så ska jag ändå direkt till stallet för att ta in hästarna. Såna här dagar saknar jag verkligen att ha honom hemma. 
 
Så det är med andra ord fullt upp hela dagen, kommer inte vara hemma förens sent på kvällen och då kommer jag vara helt slut. Tur att vi börjar 10:10 i morgon (eftersom att extramatten inte finns längre). 
 
Sommar - ja tack
 
Till top