melinajaderblom.blogg.se

Suck

Okategoriserat Permalink3
Tille har fått en tappsko igen, och i dag skulle hovslagaren komma (vilket vi bestämde för 1,5 vecka sedan). Men det slutade med att hon skickade ett sms där det stod att hon inte vill sko honom något mer och att vi fick leta en ny.... Alltså 16:15, en kvart efter att hon egentligen skulle ha kommit. Och att hitta någon som kan slå på tappskor samma dag som man ringer - det är ju nästan omöjligt. Det ska nämligen komma en tjej och kolla på Tille i morgon, men ja, nu går det ju inte att rida. Inte nog med det, han har även blivit sparkad på ena framknät och var rätt svullen, men han var inte varm och han var inte halt, däremot såg han lite stel ut. 
 
Jävla skit alltså, känns som att allt går emot oss nu. Ibland funderar man på varför man inte bara håller på med fotboll, där är man inte beroende av någon annan och man har bara ansvar för sig själv. Nä, nu ska jag slå på en film och sedan somna, vi får ju faktiskt lov i morgon, så lite glad borde jag väl vara. Har däremot massor av saker planerade ända fram tills på Torsdag nästa vecka, så lär väl knappast bli någon vila för min del. Nog med klagande, vi hörs i morgon :*
 
Som sagt, nya bilder behövs haha... Senaste bilderna är på de två hästarna jag provridit liksom

It's my b-day

Okategoriserat Permalink2
I dag fyller jag faktiskt hela 18 år! Hade bara en lektion i dag, och vi skulle bara kolla på film så då fick jag göra det hemma. Har med andra ord varit hemma i dag, ganska skönt, vaknade dock vid 07 och kunde inte somna om, så någon sovmorgon blev det inte. Sedan kom min fina familj och sjöng också fick jag öppna lite paket, hade inte ens räknat med att få något då mina föräldrar betalar mitt körkort, men fick massa fina saker. Och om två veckor kommer en ny telefon i brevlådan! :D Min håller ju som sagt på att ge upp, kan inte ha mer än 400 bilder (katastrofalt för min del) och kameran är sämst, men den fungerar ju ändå, så blev väldigt överraskad haha! 
 
Sedan vid 15 tiden kom resten av våran lilla släkt för att fira mig, vi fikade och sådär. Farmor och farfar åkte nyss, så nu sitter jag och väntar på Lucas, sedan ska vi käka sushi! Mormor är fortfarande kvar och ska äta med oss, så vi är 6 pers och vi ska göra hemmagjord sushi... Lär bli en del ;) Nu ska jag gå och umgås, vi hörs senare! 

Taggad på nystart

Okategoriserat Permalink4
Har en provridning bokad efter påsk, en tjej som jag ändå har lite hum om vem det är och det skulle kännas så himla bra om hon och Tille klickade. Nu när jag har bestämt mig för att han ska säljas så kan man ju inte låta bli att drömma om nästa häst, och jag är så taggad på allt. Jag skrev ju häromdagen att jag kände mig väldigt osäker på vad för häst jag egentligen söker, men jag har kommit fram till att nej, jag vill inte ha någon läromästare. Det är inte min grej. Det skulle säkerligen vara jätteroligt i någon månad, men sedan skulle jag tröttna. 
 
Vill ha lite att jobba med, självklart inte en treåring som inte ens är insutten, men ni förstår nog vad jag menar. En häst med framtiden för sig!
 
Till top