melinajaderblom.blogg.se

Söndag

Okategoriserat Permalink0
Redan Söndag, men som tur är så har vi sportlov denna veckan. Det kunde verkligen inte komma mer lägligt efter helvetesveckorna på skolan som har varit, blö, vill inte tillbaka. 
 
I alla fall, ska snart ta och byta om och ta bussen till stallet. Tänkte rida ett lite hårdare pass på Tille i dag, han har gått ganska lugnt den här veckan men nu ska vi köra igång igen! I går red vi en tur på 40 minuter, bara skritt och trav. Red på babypelhamet och det gick bra! Men han är väldigt spänd och pigg just nu så att få honom att fokusera på att jobba är lite svårt, i alla fall när man rider ut och det finns så mycket annat att titta på ;) 
 
Skulle verkligen vilja jobba igenom honom i paddocken, det är något jag sällan gör faktiskt. Hatar att rida i paddocken, tycker det är så otroligt tråkigt, väljer att trimma ute i skogen eller på grusvägarna alla dagar i veckan haha. Förstår mig inte på de som rider i ridhus 3 gånger i veckan och resterande dagar i paddocken, usch vad tråkigt, för hästen också! Tur att vi har så mycket fina ridvägar runt stallet! 
 
Tille i går innan vi stack ut på tur!
 
Till top