melinajaderblom.blogg.se

Regn

Okategoriserat Permalink2
Förlåt för dålig uppdatering. Har som sagt inte mått bra alls, men i går var det plusgrader och helt mjukt i backen, så var ju tvungen att passa på och rida. Så så blev det, trots att det var smärtsamt, speciellt att rida lätt haha. Men Doreen var sååå fin! Hon frustade hela passet och jag kunde släppa innertygeln helt och hon bar sig själv superfint. Toppenpass verkligen!

Sedan hade jag och Lucas planerat att julhandla lite, så jag duschade och gjorde mig iordning och sedan åkte jag till Birsta. Provade att äta lite också, hade ju inte ätit på ett dygn så var riktigt hungrig och slut, köpte en barnportion med nudlar med kyckling och biff. Såå gott, men mådde skit efter att vi ätit. Så då åkte vi hem. 

Inatt har jag vaknat flera gånger och haft så fruktansvärt ont i magen, men har ändå sovit ganska många timmar. Det var minusgrader inatt och regn, så det hade frusit på litegrann. Då jag inte mådde så bra i dag så red jag ett kort joggingpass i paddocken igen. Hon kändes fin, lite stretig men med på noterna. Kan berott på regnet och blåsten. Lucas tog några bilder så de lägger jag upp så fort jag har datorn, den är nämligen död nu och har ingen laddare hemma haha. 

Visst är hon fin i brunt?


Usch och fy

Okategoriserat Permalink0
I går mådde jag skitdåligt hela dagen, kändes som knivhugg i magen och framåt kvällen började jag känna mig illamående. Sedan var jag tvungen att springa på toa och kräkas, flera flera gånger. Fy fasen alltså. Har inte haft magsjuka på väldigt många år, så det var väl dags i guess. Hade inte fått i mig något annat än en korv i går på hela dagen, så nu känner jag mig tom i magen kan jag ju säga. Men känner mig inte hungrig...

Mår i alla fall bättre i dag, har bara väldigt ont i huvudet. Hoppas det är lugnt nu, jag hade ju planerat ett dressyrpass i dag. Det har tinat upp ordentligt i paddocken så man får passa på. Om jag pallar vill säga, känner mig ju såklart ganska svag i kroppen i dag. 
Bild från i går haha, sötmuppen<3

Mer nytt

Okategoriserat Permalink0
Jag och mamma åkte en sväng in till Birsta, jag ville in på Hööks ännu en sväng och mamma ville kolla på lite julklappar. Jag hade tänkt köpa en fleece ifrån spooks... När jag kom hem i går insåg jag att jag faktiskt behövde en lite varmare tröja att ha i stallet. Men provade den och tyckte att fleecen var alldeles för tunn för de pengarna, men så hittade jag en underbart skön ifrån JH som satt perfekt, så en sån fick det bli. Har sett den förut men har trott att man ska se så "knubbig" ut i den eftersom den är ganska tjock, men jag blev positivt överraskad, kommer användas flitigt i vinter! Dessutom är det hög krage på den - love.
Åkte till stallet efter det och tog in Dorreen, kollade igenom henne och sedan tränade vi lite i paddocken. Hon har blivit sååå duktig nu, ska försöka filma någon dag! Sedan fick hon sig en dusch, förhoppningsvis håller hon sig ren nu ;) Sedan ska hon ju som sagt klippas på söndag också så då blir det lättare att ta bort ev. kissfläckar. Hon var jättesnäll att duscha i alla fall, skönt. Hon tyckte att det blev lite tråkigt efter ett tag men annars skötte hon sig toppen. Nu ska jag hjälpa mamma med middagen, hörs i morgon! 
 
 
Till top