melinajaderblom.blogg.se

Regn

Okategoriserat Permalink2
Förlåt för dålig uppdatering. Har som sagt inte mått bra alls, men i går var det plusgrader och helt mjukt i backen, så var ju tvungen att passa på och rida. Så så blev det, trots att det var smärtsamt, speciellt att rida lätt haha. Men Doreen var sååå fin! Hon frustade hela passet och jag kunde släppa innertygeln helt och hon bar sig själv superfint. Toppenpass verkligen!

Sedan hade jag och Lucas planerat att julhandla lite, så jag duschade och gjorde mig iordning och sedan åkte jag till Birsta. Provade att äta lite också, hade ju inte ätit på ett dygn så var riktigt hungrig och slut, köpte en barnportion med nudlar med kyckling och biff. Såå gott, men mådde skit efter att vi ätit. Så då åkte vi hem. 

Inatt har jag vaknat flera gånger och haft så fruktansvärt ont i magen, men har ändå sovit ganska många timmar. Det var minusgrader inatt och regn, så det hade frusit på litegrann. Då jag inte mådde så bra i dag så red jag ett kort joggingpass i paddocken igen. Hon kändes fin, lite stretig men med på noterna. Kan berott på regnet och blåsten. Lucas tog några bilder så de lägger jag upp så fort jag har datorn, den är nämligen död nu och har ingen laddare hemma haha. 

Visst är hon fin i brunt?


Till top