melinajaderblom.blogg.se

Måndag

Okategoriserat Permalink0
Sitter i skolan nu och har entrepenörskap, UF, helt klart den roligaste lektionen. Just nu sitter vi och klurar på ett namn, det går väl lite sådär ;) I dag ska jag jobba efter skolan, åker sedan till stallet och fixar där samt rör lite på ponnyn inför i morgon. Det ska nämligen komma en familj ifrån Timrå, träffa mig och Sopot samt provrida om allt känns bra. Håll en tumme! 
 
Lär vara hemma väldigt sent i dag, med andra ord. Så det är fullt upp hela dagen som gäller. Ska försöka beta av lite skoluppgifter också om jag hinner. Just nu känner jag mig riktigt trött så får se hur mycket energi jag har kvar. Känner mig lite småstressad över allt som ska hinnas med, men det ordnar sig! 
 

Min helg

Okategoriserat Permalink0


Shopping-galen

Okategoriserat Permalink0
Alltså jag vill ha så mycket grejer just nu. Vill verkligen ha en spooksväst, vill ha chaletmodellen, tycker den är snyggast, eller den dubbla modellen... Men dom är ju inte gratis direkt och sist jag kollade på hööks så fanns inte min storlek eller rätt färg inne. Lika bra kanske ;) Har ju faktiskt köpt en hjälm nyss. Ska försöka gå igenom mina schabrak någon dag, känns som att det är alldeles för många som ligger och dammar. 


Till top