melinajaderblom.blogg.se

Sista April

Okategoriserat Permalink5
I dag var det dags för perimiärturen. Han ser redan mycket mycket bättre ut och det kändes inte alls fel att sitta upp i dag, så så fick det bli! Longerade först lite grann bara för att se så sadeln låg okej när han rörde sig. Alltså näe mitt hjärta blöder om den inte ligger bra när vi byter koppjärn, för nu ligger den inte alls bra. Min älskade sadel buhu. 
 
Hur som helst så fortsätter han att imponera, trots att grannarna som bor vägg i vägg med paddocken står och sparkar boll mot väggen och slänger utemöbler så det smäller hela tiden med jämna mellanrum så spände han sig inte en sekund. Sedan hoppade jag upp, han blev lite spänd någon sekund men sedan skrittade han på utan några konstigheter alls. Red inte alls länge utan kände bara lite på honom i alla gångarter. Blev helt i chock när jag fattade galopp - vilken galopp! Alltså gunghäst delux. Snacka om att jag kommer få abs ;) Och ja vad säger man, som sagt, han fortsätter imponera. Trots att han som sagt är rätt tanig nu så kändes han inte alls liten utan helt perfekt. Tror han kommer bli sååå himla fin när han lagt på sig. 
 
Här kommer lite bilder:
 
Klart man måste ta lite kort med telefonen också ;)
 

Premiärturen!

Okategoriserat Permalink1
 

Bilder från i går + dagens planer

Okategoriserat Permalink0
God morgon på er! Eller ja, morgon och morgon haha. Kort och tråkigt inlägg i går, men jag var helt slut efter att ha varit ute hela dagen på jobbet och gått runt utklädd till en tiger, huvudet vägde en hel del om man säger så haha. Har dessutom fått en bula på pannan också.
 
Så, Lördag i dag! Jag tänkte prova rida Rasmus lite faktiskt. Absolut inget krävande såklart eftersom han som sagt är tunn, men jag måste ju hinna känna så mycket som möjligt under denna veckan. Hittills känns det dock otroligt bra. Känns som att jag har sagt det tusen gånger nu men han är så snäll! Förhoppningsvis känns det lika bra när man sitter i sadeln på honom också. Behöver dock åka förbi hööks och köpa en padd, eftersom han har noll muskler och sådär så kan jag tänka mig att sadeln inte ligger 100% stilla just nu. Men det såg okej ut när jag la på den i går. Ska kika lite på det och även byta koppjärn i den. 
 
Nog babblat, här kommer bilder från i går! 
 
Till top