melinajaderblom.blogg.se

God morgon

Okategoriserat Permalink2
Så skönt att vakna i tid efter att ha haft sovmorgon varje dag nere i Smögen. Har liksom vänt på dygnet men trots att jag somnade sent i natt vaknade jag strax efter 08. Väldigt skönt som sagt! I dag har jag lite att göra. Just nu är det väldigt varmt ute så jag väntar med ridningen till senare. Ska kliva upp och käka lite nu och sedan dra mig bort till förra stallet och måla på det sista.
 
Åh förresten hurrni. I går mailade jag en del med en tjej som jag ser upp till väldigt mycket då hon behövde någon som kunde hjälpa henne med vardagliga sysslor i stallet, boende fanns på gården och Rasmus hade fått följa med. Hon tyckte det lät jättebra men tyvärr kan jag inte åka fören i slutet av Augusti och hon behövde hjälp innan dess. Såå tråkigt :( Hade varit en sån hjälp i min och Rasmus utveckling. Blö.
 
Jaja, så är det. Nu ska jag kliva upp, vi hörs senare!
 

Hemmaaa

Okategoriserat Permalink0
Hej på er! Jag kom hem vid 20 tiden och växlade bara några ord med min familj innan jag satte mig i bilen och for till Rasmus. När jag kom dit stod han i boxen och käkade hö, tog ut honom och pussade halvt ihjäl honom tror jag haha. Rasmus är utan tvekan det bästa köp jag någonsin gjort. Trots att han inte alls var som vi trodde på många plan så är han verkligen en riktig bästavän, lillprinsen. Tror han hade saknat mig lite i alla fall för han ville bara stå och goa hela tiden, det brukar han ju även göra annars men nu hade han stenkoll på mig och försvann jag in i sadelkammaren så kikade han in där.
 
Borstade, masserade och kände igenom honom ordentligt, satte på botpaddarna och sedan fick han gå in i sin box igen. Hade även ett paket på lådan i dag när jag kom hem. Senskydd ifrån Veredus som jag kom över till ett rätt bra pris, både fram och bak, de satt perfekt! Har i princip bara använt mina läderskydd och även fast de är jäkligt snygga är de inte så smidiga eftersom de blir så smutsiga och freak som jag är så putsar jag de nästan varje dag. Lättare med skydd i hårdplast som man bara kan torka av istället!
 
Nu - sova. I morgon ska Rasmus ridas ut en sväng och jag ska göra det absolut sista i gamla stallet och sedan är det pysselkväll på ARK. Hoppas verkligen de kan anordna någon p&j snart... Det är helt perfekt träning för Rasmus. Nog babblat. God natt, vi hörs i morgon.
 

Abstinens

Okategoriserat Permalink1
Åååh en vecka sedan jag satt i sadeln men känns som en månad. Vill hem till min häst nununu och fortsätta trimma. I går satt jag och letade efter olika tränare som kändes passande för oss, i går kväll skickade jag iväg ett mail och nu hoppas jag på svar att vi får plats i en grupp, håll en tumme! 
 
Här är inte vädret på topp i dag, så vi får se vad som händer. Vi åker eventuellt hem redan i morgon, istället för på Söndag eftersom väderprognosen inte ser så jättebra ut. En liten uppdatering i alla fall, vi hörs när vi hörs! :)
Till top