melinajaderblom.blogg.se

Update

Okategoriserat Permalink0

Att bloggen skulle bli stående var väl kanske inte oväntat! Men en liten uppdatering kan jag ju bjuda på även fast det inte är något jätteroligt som händer haha. Har jobbat långpass varje dag sedan jag kom och är inte ledig fören på tisdag så det finns inte så mycket tid till att skriva här. Mina dagar består av jobb, och sedan plugg, typ. Alla är jättetrevliga och snälla och hjälper mig jättemycket, vilken verkligen uppskattas. Det är såå mycket information och allt ska memoreras på så kort tid, så jag känner mig lite stressad men det går bra. På söndag har jag uppkörning som PL (produktionsledare) så det är bara plugg som gäller nu.

Har fått lite bilder skickade av Johanna som tar hand om Rasmus och jag vill bara åka hem ännu mer, lillhjärtat. Men förhoppningsvis så går tiden fort! Nu ska jag sätta mig och läsa igenom lite i pärmen innan jag ska tanig till jobbet och köra ett 12-21 pass. Vi hörs när vi hörs! 😄

Sista ridturen

Okategoriserat Permalink2

Haha, Gud vad dramatiskt det låter, sista ridturen.. det är det ju inte, men sista på ett bra tag i alla fall. En tur på 40 minuter blev det i dag, bara skritt eftersom underlaget är skitdåligt nu. Rasmus var riktigt dryg faktiskt, stark, tittig och spänd. Men han blir ju så när han inte får jobba ordentligt, eller, sån är han ju nästan jämt men det blir mycket värre när han inte jobbas 6 dagar i veckan liksom.

Såå himla glad över att Johanna ska hålla igång honom när jag är borta. Har vääldigt svårt för att låta andra rida och greja med mina hästar men för hans del är det bäst och jag litar såklart på Johanna. Men ni vet hur det är, typiskt oss hästfolk att tro att ingen annan än en själv klarar av sin häst, haha.

God morgon

Okategoriserat Permalink0
Hej hurrni, några dagar sedan sist. Har haft fullt upp, i alla fall i huvudet haha. Jag åker nämligen i morgon! Till Uppsala för att fixa utbildningen som jag skrev om för ett tag sedan. Så tåget går i morgon strax innan 08, och sedan kommer jag hem i mitten av December. 
 
Tanken var först att Rasmus skulle stå helt, men som tur är så kan Johanna hjälpa mig att motionera honom i alla fall ett par dagar i veckan, så det blir mycket bättre för hans del! Så det blir en liten lugnare månad för honom, men han får ändå lite motion och stimulering så han inte blir så stissig. 
 
I dag ska jag rida nu på förmiddagen, sista passet på nästan en månad. Separationsångesten är inte nådig, min lilla prins. Sedan jobbar jag 16-23, därefter måste jag packa och fixa det sista. Lång dag! Så nu ska jag sätta lite fart, vi hörs när vi hörs! :) 
 
Till top