melinajaderblom.blogg.se

Tröttmössa

Okategoriserat Permalink0

God morgon säger jag efter en natt med typ 4 timmars sömn och med ett 12 timmars arbetspass framför mig. Whey! 😉 Men i morgon så stänger jag så då har jag planerat att kompensera upp denna nattens dåliga sömn. 


Hösten är här på riktigt och i morgon flyttar hästarna tillbaka till stallet igen, så skönt! Saknar stallpysslet och allt vad det innebär att ha tillgång till stallet. Så nu är sommaren officiellt över! I dag jobbar jag som sagt ett rätt långt pass, så jag har frågat Josse om hon vill rida lilleman. Annars så tar vi oss en tur i kväll. I går kväll red vi en sväng på 1 timme. Rasmus var fullproppad av energi, jisses alltså. Så vila finns inte på kartan i dag även fast jag troligtvis kommer vara helt slut, haha. Nu ska jag sätta igång, åka och skicka ett paket och sedan starta jobbdagen med att ringa Rola så de kan komma och försöka fixa våran milkshakemaskin. Ungefär hela gårdagen gick åt att försöka göra det men det gick inte. 

Jaja, vi hörs senare!

Trött

Okategoriserat Permalink1

Har sovit så bra de senaste dagarna, visserligen inte känt mig utvilad men har i alla fall sovit hela nätterna. I går kunde jag inte somna fören klockan var typ 03 och vaknade 5 timmar senare. Trött är förnamnet och är inte supertaggad på att jobba 12-23 i dag. Bara att bita ihop 😁 Rasmus ska få vila i dag då jag helt enkelt inte hinner/orkar. Planen var att kliva upp i lite bättre tid och rida på morgonen men behövde sova mina timmar. Men det gör inte något, han har gått några hårdare pass nu. 


Han kändes väldigt fin i går och han charmar ju som vanligt alla. Så vi får se vad som händer nu. En häst som jag är väldigt intresserad av och varit till salu ett tag finns fortfarande kvar. Brukar inte tro på ödet men man brukar inte ha sådan tur. Så håll en tumme att vi kan få allt att klaffa. Det är ju inte bara sånt här✊🏼Om inte annat får ni gärna hjälpa mig hitta min nya bästis. Hittar typ ingenting så skicka gärna länkar på fb! 😁

En mindre charmig bild på Rasmus i nerförsbacke från i går, och paketet jag hämtade ut i går! Verkligen ett perfekt transporttäcke!


Lördagmorgon

Okategoriserat Permalink0

Lördag i dag va? Ingen koll på dagarna som vanligt haha. I går red jag ett riktigt yogapass på Rasmus. Blev inga bommar framsläpade då jag hade såå ont i ryggen. Istället jobbade vi då supermycket lösgörande och med övningar som får honom cool i huvudet. Det var precis det han behövde i går nämligen. 


Imorse vaknade jag vid 07:30 och var klarvaken men helt slutkörd i huvudet ändå. Åkte och tog av Rasmus täcket och slängde in lite hö och sedan åkte jag hem och vilade fram till klockan 09. Nu ska jag åka och hämta ut ett paket och sedan kommer det en tjej som ska prova Rasmus nu innan jag börjar jobba. Sedan jobbar jag då till stängning så min dag är fullspäckad. Vi hörs senare! 

Till top