melinajaderblom.blogg.se

Landat

Okategoriserat Permalink2
Nu har vi kommit på plats i stallet och hittills verkar lilleman trivas toppenbra. Han står tillsammans med en mindre flock med andra småpojkar, vilket passar honom perfekt. Lite läskigt måste jag dock medge att det känns såklart, efter sparkskadan med Fernando. Men han behöver den stimulansen liksom och jag tror och hoppas oturen vänt nu!

Han har stor fin box, väldigt mycket utevistelse och fri tillgång på hö, dessutom perfekta träningsmöjligheter. Så det kan inte bli bättre. 

I går longerades han bara lite lätt i ridhuset. I dag tog jag på sadel o träns och longerade lite först. Sedan körde vi lite förtroendeövningar innan jag avslutade med att ställa mig på pallen bredvid honom och hängde lite lätt över ryggen hans. Han är ju väldigt vaken och känslig liksom men otroligt snäll och tillgiven. Litar på en och de gånger han tyckt något varit läskigt så har han hittills inte gjort någon stor grej av det hela. Dock testade han gränserna en del i dag, lilla tonåringen.
(null)

(null)

(null)

Onsdag

Okategoriserat Permalink0
Onsdag kväll och jag sitter i soffan efter en tråkig och jobbig dag. Haha jösses. Började med att åka till stallet strax efter 07 men kom inte därifrån fören klockan var 12:30 då jag fastnade med bilen. Yey liksom, dessutom på infarten till stallet ca 10 meter från parkeringen. Jag som började jobba kl 11. Så blev lite lagom sen så att säga. 

Kom dit i alla fall och sedan rullade det på konstant på jobbet. Glad att jag hade fixat stallet på morgonen, jag hade visserligen gott om tid under tiden jag väntade på traktorn haha. Så hem direkt efter jobbet och tog en lång dusch. Nu sitter jag i soffan och kollar på greys och ska snart sova. 

I morgon så flyttar vi!! Jag och cristallo alltså. Är så taggad. Det kommer innebära tusen gånger bättre träningsmöjligheter och då börjar vi köra igång på riktigt, så skoj!!  (null)

(null)


Massage och mys

Okategoriserat Permalink0
Trots att han hade något tokryck när jag kom för att ta in honom från hagen, och med det menar jag att han stod på bakbenen, bockade och sprang hejvilt och försökte även få med mig, haha, så gick han så snällt bakom mig till stallet och stod sedan som ett ljus hela tiden på gången. Snacka om att denna kille älskar uppmärksamhet. Så fort jag skulle ta upp en borste ur ryktlådan så började han pilla med min jacka eller buffa på mig - "seee miiiig". Han har verkligen en stark personlighet. Gokillen. 

I dag fick han lite massage och det var så uppskattat. Gjorde några övningar som jag gjort på nästan alla mina hästar och han tyckte det var såå mysigt och förstod vad jag ville väldigt snabbt. Han bara njöt av uppmärksamheten och efter ett tag stod han med huvudet sänkt och var helt avslappnad.

I morgon får vi se vad vi hittar på, jag jobbar väldigt mycket nu och konstiga tider. Men jag har utsläpp innan jobbet i morgon så beroende på hur bra jag sovit så kanske jag åker dit lite tidigare så vi hinner med en promenad innan jag börjar. :) (null)  (null)

(null)

(null)

(null)


Till top