melinajaderblom.blogg.se

Dagen + gårdagen i bild

Okategoriserat Permalink1
 
 
I går red vi fram på ängen och sedan jobbade vi lite över småhinder i paddocken! Första hoppningen på en månad och Rasmus kändes så taggad och fin. Riktigt mjuk i kroppen trots att vi mest bara lullat i skogen de senaste veckorna. Kul!! 
 
I dag lastade vi hästarna och åkte bort till havet. Sååå himla härligt alltså. Rasmus tyckte vågorna var lite läskiga men gjorde som vanligt sitt bästa, och hahaha. Tog t.om. och galopperade barbacka på honom. Aj. Sedan åkte jag för att fota Happy och Olivia! Han drog iväg i värsta lyckoruset så Olivia for av rätt rejält så då fick jag hoppa upp och jogga av honom. Så himla roligt att rida någon annan häst än sin egna, önskar jag kunde göra det oftare. Har ridit Happy en gång tidigare och han är himla rolig att rida, speciell, men rolig!!
 
I morgon får vi se vad vi hittar på jag och Lilleman. Min telefon har gått varm heeela gårdagen + i dag. Ringt och smsats omvartannat. Så många som vill komma och kolla på Rasmus, såklart jättekul men minst lika svårt. Tror nästan jag måste ta bort annonsen för tillfället så de som visat intresse nu och som låter bra kan komma först. Svårt det där. 
 
 
 

Angående uppdateringen

Okategoriserat Permalink0

Har verkligen ett fullspäckat schema just nu. I går jobbade jag 10-23:30, i dag 11-21, och har två lediga dagar på 20 dagar. Så jaa det är inte mycket annat som hinns/orkas med just nu. Josefine har varit jättegullig och motionerat Rasmus i två dagar och i dag ska vi ta oss en kvällstur. Åker dit direkt efter jobbet så klockan inte hinner bli allt för mycket, öppnar nämligen i morgon och måste få en natt med fler timmars sömn än vad det varit senaste dagarna, haha. 


Så, mina dagar är inte så roliga att läsa om😅 men har man planerat att eventuellt köpa en ny häst så behövs alla pengar som man kan få. Bara att jobba på!😁 

 

En jobbig dag

Okategoriserat Permalink1
Trots strålande sol ute så känns det som att det ligger en tung dimma över mig. I dag blir en riktigt tuff dag. Vet inte hur jag ska känna eller tänka, känner mig för stunden bara tom och fruktansvärt ledsen. Livet tar oväntade vändningar ibland.
 
I kväll stänger jag, jobbar alltså 15-23, hoppas på lite mindre folk än i går. Herreguud så mycket det var, kö konstant och vi var en person kort + att jag var fast i köket då ingen annan kan det till 100% = mardröm som arbetsledare. Fy. Så i går fick jag jobba över, från 08:30 - 19:30. Så på kvällen tog jag och lilleman en skritt-tur runt området, upp för klätterbacken och sedan skogsslingan ner tillbaka till betet igen. Vi hade turen att rida iväg precis under ett uppehåll, i går regnade det nämligen nästan hela dagen. Han var väldigt pigg och glad, lite tittig ibland men inget märkvärdigt. Lillbubben. 
 
 
 
Till top