melinajaderblom.blogg.se

Dagen + gårdagen i bild

Okategoriserat Permalink1
 
 
I går red vi fram på ängen och sedan jobbade vi lite över småhinder i paddocken! Första hoppningen på en månad och Rasmus kändes så taggad och fin. Riktigt mjuk i kroppen trots att vi mest bara lullat i skogen de senaste veckorna. Kul!! 
 
I dag lastade vi hästarna och åkte bort till havet. Sååå himla härligt alltså. Rasmus tyckte vågorna var lite läskiga men gjorde som vanligt sitt bästa, och hahaha. Tog t.om. och galopperade barbacka på honom. Aj. Sedan åkte jag för att fota Happy och Olivia! Han drog iväg i värsta lyckoruset så Olivia for av rätt rejält så då fick jag hoppa upp och jogga av honom. Så himla roligt att rida någon annan häst än sin egna, önskar jag kunde göra det oftare. Har ridit Happy en gång tidigare och han är himla rolig att rida, speciell, men rolig!!
 
I morgon får vi se vad vi hittar på jag och Lilleman. Min telefon har gått varm heeela gårdagen + i dag. Ringt och smsats omvartannat. Så många som vill komma och kolla på Rasmus, såklart jättekul men minst lika svårt. Tror nästan jag måste ta bort annonsen för tillfället så de som visat intresse nu och som låter bra kan komma först. Svårt det där. 
 
 
 
#1 - - Erika Pettersson:

Du har bestämt dig för o sälja honom?

Till top