melinajaderblom.blogg.se

Underbara sol

Okategoriserat Permalink0
Vaknar upp till sol, inte illa! Synd bara att jag aldrig lyckas vara ledig under de fina dagarna, det regnar alltid när jag är ledig, haha! Hur som helst, mot stallet! Håll en tumme för att Jossan tycker Rasmus ser fin ut. Han har ju sina svagheter precis som alla andra hästar, såklart, men hoppas han ser fortsatt fin ut nu efter en period med mycket träning och hårdare pass. Vi har ju liksom steppat upp! 
 
Juste, har ju glömt att visa vad som låg i paketet jag hämtade ut häromdagen! Så efterlängtat! Håller ju på att byta ut typ alla mina schabrak mot equiline, finns inga bättre schabrak. Har ett cristina sports och ett anna scarpati kvar bara som jag inte vill göra mig av med då de är så unika, men equiline är oslagbart! Så i paketet låg ett nytt tävlingsset till Rasmus. Var lite besviken för jag hade även klickat hem det huvan som matchar schabraket men fick sedan ett mail om att den var slut.. Har inte hittat den någon annanstans heller tyvärr. Så då bytte jag till en vanlig helsvart i längre modell istället. 
Sedan var det en kavaj, som jag längtat efter mest! Chansning att beställa på nätet då jag är så himla kräsen med hur den ska sitta men den satt peeerfekt, bortsätt från att jag tyckte den var liite lång fram, men det är bara vad jag tycker. Gillar när de är lite kortare. Annars svinnöjd! Känns som superkvalité också! Den kommer från Anna scarpati och jag köpte en svart! 
 
Till top