melinajaderblom.blogg.se

Fin i dag också!

Okategoriserat Permalink1
Blir ett snabbt inlägg då jag är jättetrött och bara vill lägga mig i sängen haha. I dag åkte vi till färsta som planerat för ett lättare hopp-pass. Blev dock ännu lättare då det var lektion på planen så vi kunde bara hålla oss till ena delen och komma på de framställda hindrena när det blev en lucka mellan de som red. Men Rasmus kändes superfin! Väldigt avslappnad och mjuk, lydig och följsam! Härligt. Han bara galopperade över, överhoppade inte och drog inte iväg varken före eller efter hindret. Kul! Ellinor var supersnäll och fotade och filmade lite, så det kommer upp i morgon! :) 
 

Galopp galopp

Okategoriserat Permalink0
I dag kom vi äntligen iväg till galoppbacken, Fia frågade i går och vi ville hänga med och det tackade jag glatt ja till! Åkte till stallet strax innan 09 imorse och tog in Rasmus direkt, packade in i transporten och sedan rullade vi iväg. Hästarna fick jobba på rätt bra, Rasmus fick verkligen sträcka ut och galoppera på. Han är så häftig! Det känns liksom hur han tar i med hela kroppen men det finns ändå mycket kvar i honom. Min lilla galoppör! ;) 
 
Det var en låång sandväg med både uppförs och nedförs. Så det blev lite klättring också! Så himla härligt och Rasmus hade nog gärna kört några vändor till haha!
Sedan när vi kom till stallet igen fick han massage och stretchning i vanlig ordning, sedan provade vi även det nya flugtäcket som jag hämtade ut i går! Det satt så jäkla bra, supernöjd!! Det är med uv-skydd och huva till. Finns på nischhast.se. Och han kommer bjuda på många skratt för de som kör förbi hahaha... Alien! Nu ska jag åka till jobbet. Vi hörs i morgon!
 
 

Vecka 22

Okategoriserat Permalink0

I dag fick Rasmus bara bli ompysslad och käka gräs, resten av veckan kommer bli lite lagom ansträngande. Förra veckan var det rätt hårt jobb och nästa vecka kommer också bli ganska krävande så de kommande dagarna kommer vara... lagom helt enkelt, med några lite jobbigare pass bara! Jag jobbar dessutom alla dagar förutom på Onsdag denna vecka så det passar perfekt.

Måndag - Vila

Tisdag - Konditionsträning

Onsdag - Lättare hopp-pass

Torsdag - Kravlös uteritt till havet

Fredag - Dressyrtrim på färstas plan

Lördag - Dressyrtävling

Söndag - Skrittas för hand

Bjuder på några bilder från i Lördags! Inga problem med höjden på hindrena eller, haha!

 
 
 
 
 
 
 
Till top