melinajaderblom.blogg.se

Tips

Okategoriserat Permalink0
Äntliiiigen hemma, gud trodde aldrig att vi skulle bli klara på jobbet. Fy. Nu blev det ju inte så himla sent ändå men vi blev heller inte helt klara. Jag öppnar nämligen i morgon så tänkte bara åka in lite tidigare och fixa det sista. Ska bli skönt att vara ledig i övermorgon. 
 
Så, nu ska jag bara släppa ut hundarna och sedan gå och lägga mig så jag tar mig upp i morgon. Ska försöka vara på jobbet 07:30 tänkte jag. Sedan när jag slutat åker jag raka vägen bort till stallet för att fixa sysslorna innan vi ska åka till Färsta och träna för Johanna! Wie. Har verkligen saknas hennes träningar, de är så himla givande verkligen. Såklart lite extra spännande då det blir första gången hon får se Frallan. Förhoppningsvis är han mer sugen på att kliva på transporten i morgon. Ellinor är supersnäll och följer med, så tacksam över mina fina vänner som ställer upp, guldvärt! 
 
Förresten! Innan jobbet i dag så hämtade jag ut ett täcke som jag beställde - i fredags! Och det kom i dag. Grymt snabb leverans, som vanligt när man beställer från strömsbergsgård! Så det är ett hett tips, de har dessutom väldigt bra priser på deras täcken. Har ju ett precis likadant fast i 200g men F behöver ett ofodrat, så ett sånt fick det bli och jag tycker det är så snyggt med svart och cerice så det fick bli ett till i samma färg, haha. Men nu har han alla täcken som kan tänkas behövas... Eventuellt att han vill ha ett 300g också.. hm. 
 
Nu - sängen! 
 
 
Till top