melinajaderblom.blogg.se

Freeedag!!

Okategoriserat Permalink0
God morgon fredag! Solen skiner även i dag, jag sitter och äter min frukostgröt och ska snart rulla mot jobbet. 

Gårdagen blev en riktigt bra dag, for till stallet på förmiddagen, hela 15 grader var det och jag hade lätt kunnat rida i T-shirt. Red ett pass i paddocken som torkat upp enormt mycket på väldigt kort tid. Så skönt! Grusvägarna är även de snöfria och äntligen känns det som att våren är här, om än lite för sent. 

Därefter åkte jag hem, käkade och rullade mot jobbet. Slutade 22:30 och drog av ett pass på gymmet och nu börjar jag verkligen känna mig starkare i kroppen! Det syns kanske inte någon skillnad ännu men det börjar verkligen hända något. Så roligt!! Hem, duscha och hoppa i säng, klockan sprang i vanlig ordning iväg och hann bli rätt sent innan jag väl somnade.

Men nu har jag vaknat till liv och är redo för jobbet! 😁  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)Torsdag morgon

Okategoriserat Permalink0
Crilletott har haft två välförtjänta vilodagar nu, men i dag är det dags för lite ridning igen. 

I går var en sån där oklar dag. Hade planerat att åka in och vaccinera honom men jag var så jäkla slö och omotiverad. Fick tummen ur och stökade undan lite andra grejer istället, skickade ett paket, ringde tre för att fixa skadeanmälan på min telefon så jag kan skicka in den på lagning, fixade med annan försäkring hos Folksam osv. 

Därefter åkte jag tidigare mot jobbet för att hinna fixa stallet samt gå en sväng på stadium och köpa lite mer träningskläder. Jobbade sedan 15-22:30 innan jag åkte till gymmet. Blev ett väldigt bra pass trots att jag var väldigt tankspridd. Fick ett meddelande i går som gav mig huvudvärk av allt tänkande. Ett erbjudande som jag trodde skulle dröja ett bra tag till innan jag skulle få, om någonsin, men ibland händer saker och livet tar en vändning. 

Så, inte jättemånga timmars sömn i natt då klockan blev mycket innan jag la mig. Men nu ska jag dra på mig kläderna och sedan äta min högt värderade frukostgröt innan jag åker till stallet. Cristallo ska ridas bort till paddocken, första gången utan sällskap, och förhoppningsvis har det torkat upp där så det går att ställa fram någon bom och sådär. Därefter jobbar jag 13:30-23, återstår att se ifall jag pallar dra ett pass på gymmet även i kväll, det är planen i alla fall! Vi hörs sen 😁 (null)

Tisdag och nya bilder

Okategoriserat Permalink2
Blev väldigt sent i går, jobbade till 22:30 och därefter skulle hästarna in. Sedan var jag tvungen att stå och mysa med Cristallo innan jag till slut fick tvinga mig hem. 

Innan jobbet och insläppet hann jag ju dock med en del också, ett pass på gymmet och en ridtur på C. Vi red till grannens rundbana för ett lättare joggpass. Skrittade två varv så han fick se sig runt och slappna av innan vi började trava. Det har smält väldigt mycket nu så det var en hel del vatten på vissa ställen, ingen höjdare tyckte C och blev därför spänd emellanåt. Men bitvis fin! Travade något varv med fokus på framåtbjudning precis som vanligt när han blir spänd. 

Tog några galopper också innan jag travade av honom. Superduktig kille som faktiskt skötte sig över förväntan och kunde hålla fokus mycket bättre i dag än sist vi red på rundbanan, även när han blev spänd och tittig. Travade sedan av en mycket nöjd häst innan jag hoppade av och promenerade hem med honom. 

Vaknade 07:30 och har ätit en ordentlig frukost och ska snart åka till gymmet. Cristallo vilar i dag och i morgon så jag har inte så mycket mer på agendan än jobb och gym.

Här är lite bilder från häromdagen! Ingen toppendag för Cristallo men han fastnade på bild ändå! (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Till top