melinajaderblom.blogg.se

Lördag

Okategoriserat Permalink0
Humöret var inte på topp imorse när jag får samtal från jobbet efter bara 3,5 timmes sömn om något totalt oviktigt. Huuua. Inte lyckats somna om mer än 15 minuter heller. 

Nåja! I går fick Crille på sig tappskon (igen), nu har vi kommit överens om att de ska sitta på plats för det är fasen inte kul att betala för något så onödigt. Aldrig haft större problem med tappskor på tidigare hästar men lilleman har lyckats 3-4 gånger redan. Så nu har han lovat mig att inte plocka av sig några fler haha. 

Stängde på jobbet i går, sedan blev det raka vägen till gymmet och därefter åkte jag och Sonya till dubbel E och umgicks lite innan vi åkte ner till stan en sväng. I gymkläderna och allt haha, spontant är bäst va..?😅 Kom inte hem fören vid 03:30 och därefter kunde jag inte somna utan höll på och donade lite i mitt rum ett tag. Därav var det inte så uppskattat när telefonen tokringer strax efter 08 bara för att prata om ett pass om 1,5 vecka. På måndag ska jag lämna in min telefon på lagning och det ska faktiskt bli jäkligt skönt att vara utan den ett tag😂 

Jag stänger hela helgen och Cristallo vilar som sagt hela veckan ut, så jag kommer inte göra så mycket annat än att jobba och träna. Försöka umgås lite med mina fina vänner om orken räcker till. Nu - lunch!  (null)

Promenad

Okategoriserat Permalink0
I dag traskade vi bort till paddocken i det fina vädret, passade på att släppa honom lös där och låta honom göra av med lite energi för det fanns det gott om! Passade på att klicka lite bilder också, han börjar bli bra på att ställa upp sig framför kameran nu, kanske han börjat vänja sig haha😅 Bjuder på dessa tillsvidare!  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Två månader

Okategoriserat Permalink0
I dag har lilla kristallen varit i min ägo i två månader ❣️ Läskigt vad fort tiden har gått och vad mycket som har hänt under den ändå korta tiden! Han är nu inriden, rids i alla gångarter, förstår galoppskänkeln och rids ute utan problem. Vi fortsätter att jobba med tillits-övningar och tolerans och det är så himla roligt att få följa honom från början. Nu tyckte Gunnsan att vi var redo för att påbörja  inhoppningen och jag tror lilleman håller med, han verkar i alla fall väldigt sugen! Vi har ju jobbat på ensamma men det är guld att ha G som jag kan bolla tankar med. Men nu är det snart dags för inhoppning! Så jäkla roligt. 

Denna vecka vilar han som sagt från ridning helt, väldigt välförtjänt. I morgon ska vi bara ta en liten promenad om underlaget tillåter, han har nämligen lyckats dra av sig en sko - igen.. 😑  (null)
De första bilderna jag tog på lilleman när vi var ner och kikade på hästar! För snart 2,5 månad sedan!
(null)

(null)

Till top