melinajaderblom.blogg.se

Wow

Okategoriserat Permalink1
Alltså wow!! Ett kort pass på 20 minuter men jag sken som en sol hela tiden. Shit vilken känsla han bjöd på i dag. Red på rundbanan, bara skritt bortsett från två varv i trav och han kändes så jäkla fin. Framme för skänkeln, balanserad och i en lite längre form där han verkligen längde ut steget även i traven. Känner mig verkligen taggad inför morgondagen!

Då är det nämligen dags för Cristallos allra första p&j. Har bara ett mål och det är att åka därifrån med en glad polle. Ska bli roligt! Och spännande att se vad lilleman tycker om allt.  (null)
(null)

Juste. I dag började jag operation få Crille att acceptera vatten. Han hatar ju vatten och att bli blöt. Så i dag började vi försiktigt introducera vattenslangen. Har något att bita i där, hua vad jag inte var poppis. Men är man skimmel så finns det inget annat alternativ än att vänja sig, så småningom 😂

En bra tisdag

Okategoriserat Permalink0
Denna dagen kändes bättre, kändes mer strukturerad 😉 Började dagen på gymmet, sedan vidare till stallet. Cristallo och jag tog en promenad till paddocken för lite löshoppning. Och ja, cristallo blev överlycklig 😂 Jösses alltså, men han visade att han var snabb i tassarna i alla fall, så det var roligt att se. Det blev inte så många språng då han som sagt mest bara sprang, men han är då väldigt modig och han fick tänka till lite ibland. Och som sagt, Gud vad han tyckte att det var roligt. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Har precis avrundat kvällen med en promenad med Allan, så mysigt och det var otroligt fint ute.  Nu är jag helt slut så ska hoppa i säng så jag tar mig upp i morgon. Natti (null)
(null)
(null)

(null)

Säg hej till...

Okategoriserat Permalink1
... "Allan"!! Min nya lilla kompis😍  (null)
Dagen har gått i ett, vaknade 07:30, käkade frukost och gjorde mig iordning och rullade sedan iväg och fick efter några om och men däcken bytta på min bil. Den har varit stående hela vintern nämligen då den inte gick igenom besiktningen och sedan blev det allt med Fernando så då pallade jag inte ta tummen ur och fixa den. Men så i dag byttes det slitna däcket ut och även ett annat då det blivit punka. 

Körde därefter ner till Birsta för att besiktiga den. En etta blev det dock, då ena bakbromsen ligger på lite. Men han sa att det var ett quickfix så det ska inte vara några större besvär att fixa det. 

Sedan räserfart ner till stan för att vara med när lille Allan besiktigades också, så besiktning x 2 i dag😉 och det gick ju hur bra som helst så sedan skulle bara pappren skrivas och sådär och vips var klockan 15. Chillade med Allan här hemma som såklart var lite orolig, mycket nytt och ingen som han känner här ju. Lillgrabben, men han har skött sig toppenbra och inga konstigheter mellan honom och de andra hundarna. 

Sedan var det stallet som kallade. Så dagen har gått i ett och jag är så glad att jag tackade nej till jobb i kväll, för självklart var det någon som ville att jag skulle komma in på min lediga dag. Vad annars? Inte alls bitter, lovar😂 Näe men humöret i dag har inte varit på topp, (förutom över min nya lilla kompis då såklart❤️) känner mig stressad överlag och behövde verkligen slippa allt folk på jobbet i dag, eller folk överlag. Skulle bara vilja vara själv ett par dagar liksom, inte behöva prata med någon alls😂

Cristallo vilade även i dag, han har haft en liten tuffare period så nu har han fått tagit det lugnt ett par dagar. Men vet ni!! Vi är anmälda till våran första p&j!! 😍 Så stolt över att vi bara anmält oss haha, lillgrabben.  (null)

Till top