melinajaderblom.blogg.se

Torsdag

Okategoriserat Permalink0
Hej hurrni! I dag är det riktigt tråkigt ute, regn och grått, hösten är verkligen här. I går var en väldigt produktiv dag! Först åkte jag och lämnade in min telefon på lagning, under tiden jag väntade på den så åkte jag och Ellinor förbi grafströms och kikade. Har varit på jakt efter en mörkgrön huva till mitt superfina anna scarpati schabrak men hittar inte någon som matchar... Så jag får beställa och hoppas det är rätt nyans helt enkelt. Ibland luras produktbilderna lite tycker jag.
 
Sedan hämtade jag ut telefonen, åkte hem och försökte starta den utan framgång och sedan for jag och mamma iväg en sväng. Var förbi media markt och kollade min hårddisk och som tur var fanns alla filer kvar på den, det är bara det att den är formaterad för en macbook. Så det är därför våra datorer inte har kunnat hitta den, skönt! 
 
Tryckte i oss lite mat och sedan åkte jag förbi Ellinors stall för vi bestämde oss lite spontat för att klippa hästarna. Ture stod först på tur och sedan Rasmus. Båda hästarna skötte sig toppen och jag tycker vi lyckades riktigt bra med själva klippningen för att vara första gången! Blev bra sugen att införskaffa mig en egen faktiskt... 
 
Klockan hann bli efter 20 när vi var klara och det var kolsvart ute så ridningen blev struken... Känner mig därför lite kluven om jag ska vara med på kvällens träning när Rasmus har haft tre lugna dagar och jag känner mig väldigt slö och trött i kroppen. Vill inte bli sjuk! 
 
Nu ska jag göra mig iordning och åka till Birsta för att göra en synundersökning och sedan måste jag återigen åka förbi de som fixade min telefon i går. Framkameran är nämligen alldeles suddig så det ser ut som att glaset är lite felplacerat... Nu måste jag skynda mig lite, får se ifall det blir träning i kväll som sagt. Hej så länge! 
 
Till top