melinajaderblom.blogg.se

Uppdatering

Okategoriserat Permalink0
Hej hurrni! Nu har jag smält Tisdagens träning och har kommit fram till hur jag ska göra. Mer om det i ett annat inlägg! 
 
I förrgår fick jag jäkligt bråttom och Rasmus blev longerad lite lätt. Han såg riktigt nöjd ut, avslappad och joggade i en trevlig form :) I går tog jag och Fia en härlig tur till mitt lilla favoritställe, havet vid stornäset. Red dit väldigt ofta förut när jag hade hästarna hemma, det är så jäkla fint där och det går att göra lite allt möjligt. Men just i går skrittade vi lite i vattnet, det var inte alls kul enlig min häst. Han tyckte det var djurplågeri, typ. Sedan travade vi lite längst stranden och avslutade med lite galopp på en stor volt där underlaget var bra :) Han var väldigt sprallig i kroppen och hoppade in i galoppfattningarna. Jag fick bara stå i lättsits och försökte att inte störa honom utan han fick bara rulla på. Efter det fick han en liten boost och gick på överallt utan att titta på allt på hemvägen! Blev en tur på 1 timme och 40 minuter!
 
 
I dag red vi ett riktigt avslappnande lösgörande pass i paddocken. Vi red inte så länge då det helt enkelt inte behövdes, skrittade fram ute och sedan jobbade vi i paddocken i 25 minuter intensivt i trav och galopp. Han kändes riktigt fin, nöjd och avslappnad. Så det känns bra inför morgondagens träning. Blir tiidig morgon! Så här glad var han efteråt ;)
I dag köpte jag även min första bil, wihoo! Så nu slipper jag ta mina föräldrars bilar hela tiden, känns så bra! Nu ska jag bara köpa mig ett hus också, så har jag allt jag behöver ;) 
Till top