melinajaderblom.blogg.se

Fullrulle

Okategoriserat Permalink1
Fullt upp i vanlig ordning. Saknar att skriva enormt mycket, så funderar skarpt på att införskaffa en dator igen haha. Tål att funderas på i alla fall. 

Sedan sist har det dock inte hänt så jättemycket. Cristallo fick några välförtjänta vilodagar och sedan vaccinerades han vilket innebar ytterligare några chilldagar. I måndags red vi ut i det fantastiska vädret med Agnes och slogan. C var lite avvaktande i början och höll sig bakom S. Sedan när vi vek av och red neråt så fick han en jäkla fart och satte i turboskritten😅

En härlig tur! Han var väldigt positiv och i slutet fick han lite skinn på näsan och klev på ordentligt! Travade en liten sträcka och sedan avslutade vi med en galopp också längst ängen där det är plogat. Pigg och glad! Sedan skrittade vi hemåt. 

I går var dock en stor dag för lilleman! Då for vi iväg till färsta för första gången! Han har ju typ aldrig åkt transport tidigare så tanken är massor av miljöträning i vår. Lite tveksam till att kliva på transporten, han vill liksom ha stenkoll på omgivningen, men med lite träning kommer det gå galant 😁

Lastade ur och gick runt och kollade läget. Mycket att kolla på! Efter lite promenerande hoppade jag upp och skrittade sedan upp till planen. Red runt någon varv i skritt innan vi travade lite också. Var lite ont om plats då det bara var skottat ett varv rund och sedan en liten plätt på ena långsidan. Tog två korta galopper innan vi gick ner till ridhuset för att kolla in det också. 

Han skötte sig så bra, han är så söt, man såg hur han verkligen funderade över var han var och spegeln var otroligt märklig😂 Så han var lite spänd men gick på framåt med öronen spetsade. Låg två bommar framme på ena långsidan som vi passade på att rida över också, tog två galopper och avslutade sedan. 

En mycket bra dag för lilleman med miljöträning som bara boostade hans självförtroende, precis vad han behöver. Superglad hela tiden och han var verkligen nöjd över sig själv efteråt. Bästa Ellinor följde med (vad skulle man vara utan henne?❤️❤️) och lånade ut bil + fotade lite, så bilder kommer framöver. I dag jobbar jag till 16 och ska sedan till stallet för att rida lilleman och har jag energi kvar efter det så tar jag ett pass på gymmet också. 

I morgon är det återigen en fullproppad dag, har utsläpp av hästarna på morgonen och sedan ska C ridas innan jobbet. Jobbar 12-23 så sedan hinns inte så mycket annat med. Fredag öppnar jag och då fyller jag även år så troligtvis kommer dagen rulla på även då. Men sedan har jag ledig helg (!) 😀 (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Till top