melinajaderblom.blogg.se

Update

Okategoriserat Permalink0
Vi har sedan sist hunnit rida med linas ögon på oss, (superkul) sträckt ut i full galopp längst grusvägarna med en överlycklig häst, nästan flugit av i skogen efter ett enormt bocksprång helt från ingenstans, åkt till färsta för miljöträning där vi även provade skutta lite på bortaplan för första gången! 😀

Massa skoj med andra ord! Han har känts lite trött iom pälsbytet, jösses så han fäller, trots att han knappt har någon päls🤔 Vi jobbar i perioder som vanligt och han är glad som vanligt. 

I måndags var det dags för miljöträning igen, bästa Ellinor följde med som medhjälpare. Cristallo imponerade som fasen och klev faktiskt på direkt på transporten, både dit och hem på första försöket. Så jäkla duktig! Otålig när vi skulle åka från gården men när vi väl rullade stod han som ett ljus. 

Lastade ut och promenerade runt på parkeringen. Crilletott andades hetsigt men skötte sig bra, inga större problem att göra iordning, men Ellinor kände sig nog mättat av Cristallos personlighet.. 😂 Beslutade att rida på planen då solen sken och för att utnyttja storleken på den istället för ridhuset som är betydligt mindre. Mycket rörelser på klubben var det, traktorer och det städades undan en massa skrot bredvid så det var mycket att hålla koll på! Jättebra träning! 

C skötte sig toppenbra i vilket fall, spänd såklart emellanåt men wow vad jag är impad av honom och hans psyke. Avslutade med att ta några små språng, första gången på bortaplan som sagt och han tvekade inte ens. En mycket bra dag och ännu en bra upplevelse för cristallo. Så jäkla kul att få lägga hela grunden helt själv.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
I går och i dag har han bara fått skrota i hagen, väldigt välförtjänt och i morgon ska vi rida ut en sväng på förmiddagen innan jag börjar jobba. Nu går ögonen snart i kors på mig efter några intensiva dagar med för lite sömn. Halsbränna deluxe har jag också, så ska väl försöka sova nu. Nattis💕
Till top