melinajaderblom.blogg.se

Höstkänslor

Okategoriserat Permalink0
Man vet att hästen är fin när man flera gånger under ridturen blir stoppad av folk som ger honom beröm och undrar över hans stam...😂 För i går då var han verkligen superfin, herregud så fin han var! Kul att det inte bara var jag som såg det. 

Planen var att hålla till på rundbanan i går men då stallägaren höll på med bygget av ligghallen i hagen precis då så valde jag att rida ut en annan sväng istället. Rundbanan går nämligen runt hagen och C visade rätt snabbt att han var på hugget i dag och jag tror inte fokuset hade legat på rätt saker med stora maskiner som håller på och gräver bredvid. 

Så vi red mot grusvägen till hovberget. Cristallo var väldigt väldigt taggad och lite spänd påväg dit, trafiken var läskig men han gick på u ett friskt tempo! Skrittade rätt länge innan vi kom fram i trav. Han sökte direkt stöd och hade ett härligt tryck i kroppen, super superfin kändes han!! 

Travade några hundra metet och han kändes bara så himla fin, väldigt framåt och nöjd. Vände efter kanske två km på vägen och travade sedan en bit tillbaka innan vi fattade galopp - superfin även då! Väldigt pigg och satt löst ett par gånger då han flyger i luften eller gör ett tvärkast åt sidan😅 Men han galopperade verkligen på och genom hela kroppen, härlig känsla! Travade sedan av och skrittade hemöver igen. 

Jättenöjda var vi båda två och C var fortfarande väldigt pigg på hemvägen, fina killen. Såna här pass ger så himla mycket energi❤️ (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Till top