melinajaderblom.blogg.se

Nu blir det hårdkörning!

Permalink0
Är på väg hem ifrån paddocken nu, ridit ett dressyrpass på Sopot! Med tanke på att det var ett tag sedan han reds igenom ordentligt så gick det väldigt bra! Måste åka till färsta någon dag och rida honom på plan där, mycket bättre underlag plus att det är mycket större också. 
 
 

Fina hästen

Permalink1
Vart såklart 50 grader och vindstilla precisååå jag skulle ut och rida Tille! Hade svarta byxor också, haha, det vart lite varmt om man säger så! Red i alla fall Tille på ängen, eftersom han inte gått så mycket så vart det ett kortare pass, men kände igenom honom ordentligt. Vart mest jobb i traven, galopperade ingenting idag, men han var väldigt pigg!
 
i början var han petroleumet stretig och gjorde verkligen allt för att komma undan mina hjälper. La in honom på en åttvolt, det brukar alltid ge resultat på honom och idag var inget undantag. Mot slutet var han så himla fin, visst, lite stark, men det är ju ganska förståeligt! Väntar ett par timmar tills det blivit lite svalare innan jag tar ut Sopot, nu är det verkligen svinvarmt ute!
 
 

Gose

Permalink1
Haha min ponny både springer och gnäggar i sömnen, den ni! 
 
 
Till top