melinajaderblom.blogg.se

Jobbig träning

Tilion F Permalink0
Direkt när jag hoppat upp på Tille kände jag att han inte var på humör, han hade liksom inte samma glada inställning som han annars alltid brukar ha. När vi kom till paddocken var han mycket riktigt ganska dryg, han som har varit så jäkla fin att rida nu sedan några veckor tillbaka (förutom i förrgår då), men näe, idag var han som sagt dryg. Jag blev besviken på honom och vi jobbade emot varandra ganska länge, men när det släppte gick det mycket mycket bättre och på slutet kändes han kanon!
 
Orkar inte skriva så mycket då jag verkligen är helt slut i både kroppen och huvudet, men idag fick vi jobba mycket med att han skulle vänta på mig, för idag var det full fart som gällde så fort han förstod att han skulle få hoppa. Han sprang bara och struntade fullständigt i mig, jag red som en kratta och Tille kändes som en älg i början. Nä idag fick jag inte alls någon bra känsla, förutom sista 10 minuterna då, men annars, verkligen inte. 
 
Tille blev så svettig att det t.om. skummade om honom på huvudet, så när vi kommit tillbaka till stallet fick han sig en dusch och blev schamponerad hela han. Idag gick det att få in honom i spolspiltan på första försöket - duktig polle! Direkt efter att jag släppte honom i hagen brallade han iväg och sprang runt med svansen i vädret, energi till max var det ja.. ;)

En liten dröm

Bilder Permalink6
En sak jag funderat ett tag nu på är fotografering, älskar verkligen att fota och tycker det är jätteroligt att sedan redigera bilderna och sedan skicka dem till de jag fotat. Något jag verkligen skulle tycka vara roligt är att göra det oftare, och till slut kunna ta betalt för det, ingen hög summa, men bara en liten slant liksom, mest för att man ändå lägger ner väldigt mycket tid på det. Tycker att allt för många fotografer (i alla fall häromkring) tar alldeles för mycket betalt, bilderna blir fantastiska, men det är fortfarande väldigt dyrt. Dock är folk villiga att betala det, så intresset finns ju uppenbarligen! 
 
Hmm, nä jag ska spåna vidare på det här och sedan i trean ska jag inrikta mig på endast foto, vill bli så bra jag bara kan! Och jag sitter fortfarande och fotar med originalobjektivet (18-55) så nya objektiv ska jag verkligen införskaffa mig! Vi får se vart det här leder, men jag tycker att det är otroligt roligt att fota, och det är ju det viktigaste!
 
Några bilder jag fotat på fina Fia och Lima

Hoppträning

Tilion F Permalink1
Tja! Jag sitter nu och väntar på bussen mot stallet, idag står hoppträning på schemat, skulle egentligen ha haft träningen i morgon men Sofia hade annat att göra då så då tar vi det idag istället! Idag är solen framme och det är ganska varmt ute, så förhoppningsvis har Tille inte nerverna utanpå idag. Tyvärr har jag ingen som kan följa med och filma, men det kanske är lika bra, brukar ju alltid gå bäst då! ;)

Till top