melinajaderblom.blogg.se

Lång dag

Personligt Permalink0
Den här dagen har känts otroligt lång, men har inte fått någonting vettigt gjort alls i stort sett. Hästarna har jag inte ridit, var för varmt mitt på dagen och vid 18 tiden skulle jag följa med Fia på hoppträning, så det var ju kul i alla fall! Fotade henne och Lima, sedan åkte vi och käkade, kom hem ganska sent så orkade inte rida då. Släppte Sopot i sommarhagen och då sprang båda två runt och busade lite, så liite motion fick de ju! Var jättesvårt att fota där Fia red idag, var både skugga och sol, sedan molning och sedan sol igen. Så hann ibland inte ändra slutartiden och iso osv. men vill ni se bilderna så kan ni kika in på hennes blogg HÄR!
 
Jag som sover ganska dåligt ska nog ta och gå och lägga mig nu, är verkligen jättetrött! Men vi hörs i morgon fina ni <3

Live

Okategoriserat Permalink0
Har fotat Fia när hon hopptränat, nu ska vi käka. 

Aj

Personligt Permalink1
Mår lite dåligt idag, var jätteyr när jag vaknade och det sitter fortfarande kvar lite. Har ont i huvudet och mår illa, hoppas det blir bättre nu när jag ätit. Har i och för sig inte ätit någonting förutom lite mjölk och flingor 10 imorse, så kanske inte är så konstigt. Har varit iväg och hämtat två paket och hjälp mamma och pappa att måla lite grann idag, annars har jag inte gjort så mycket! Nu står mamma och gör egenfriterad kyckling och banan, sååå gott!! 
 
Till top