melinajaderblom.blogg.se

Trött

Okategoriserat Permalink0
Hej hurrni, förlåt för frånvaron! Har haft fullt upp, fick dessutom jobba över i dag. Är heelt slut och fötterna gör svinont, kunde knappt få på mig skorna imorse. Blir tidig kväll även i kväll. Doreen har fått fälförtjänt vila i dag, vet inte om jag skrivit det men hon har fått skavsår på ryggen från två pass då sadeln satt lite löst och hon var lite överallt. Så det passade bra. Hon verkar ha lätt för att få skav lilla damen. Blev ingen klippning då tjejen som skulle hjälpa mig hade lite ont om tid. Så det blir till veckan istället! 

Nu ska jag äta lite innan vi går och lägger oss, vi hörs i morgon!Doran i kväll efter insläppet, trots god gröt i krubban och massa Hö så vill hon ändå komma ut, umgås och hitta på något, typiskt henne! ;)

Fin tjej

Okategoriserat Permalink1
Har precis kommit till jobbet, sitter i fikarummet nu och väntar på att jag ska börja. Har hunnit fixa i stallet, tränat doran och köpt spån, effektivt! ;) 

Tränade Doreen ifrån backen i dag, hon var såå fin och avslappnad. Löslongerade lite och det gick toppen, duktiga tjejen. Sedan när jag släppte henne i hagen ville hon inte att jag skulle gå, goding! Fotade lite grann, men det vart inte så roliga bilder, kanske slänger upp några senare. 

Förhoppningsvis är det lagom lugnt på jobbet i dag, men inte för lugnt, då går tiden så jäkla långsamt. Vi hörs senare, nu ska jag byta om!Hej lördag!

Okategoriserat Permalink0
God morgon på er! Jag har precis ätit frukost och sitter nu och kollar lite på tvn. Ska snart klä på mig och åka till stallet. Hinner nog motionera henne innan jag börjar, perfekt! Annars händer det inte så mycket mer i dag, efter jobbet kommer Lucas och vi lär väl bara ta det lugnt i kväll också eftersom jag jobbar i morgon. 

Hörs senare, tänkte ta med mig kameran till stallet så kanske har några bilder att bjuda på i kväll :)
Till top