melinajaderblom.blogg.se

Doreen doreen...

Okategoriserat Permalink2
I morse klev jag upp vid 08:30 för att åka till stallet, vi skulle nämligen släppa ihop Doreen med Bellie och Quantas. Det gick bra, hon är dock utstött för tillfället men det blir nog bättre med tiden. Huvudsaken att hon får äta! Sedan får vi hoppas att de trivs tillsammans :) Kom inte hem förens klockan var 16 typ, så det var en låång dag i stallet. 
 
Doreen gick ett kortare pass i paddocken i dag, vi skulle ju som planerat fota. Hon är inte alls framme för skänkeln och så fort man har kortat tyglarna så knäcker hon av i nacken också går hon bara där hela tiden. Det är väldigt svårt att nå fram till henne eftersom hon inte alls söker stöd. Har hon väl börjat gå sådär så spelar det ingen roll om jag ger henne lång tygel, för hon går kvar där även då. Och sedan när hon inte heller är framme för skänkeln alls så går det inte att driva fram henne ur det heller. Slutade med att jag fick rida med jättehög hand och hela tiden påminna henne om att hon absolut inte ska gå där nere. Det blev bättre mot slutet! Men det kommer nog ta lång tid innan hon kommer ur det där. 
 
Här kommer bilder från i dag! Även några där hon inte alls är fin, men det är för min skull för att kunna kolla tillbaka på.
Här syns det tydligt att även fast jag lyfter handen och håller om med skänkeln så går hon i sitt "bekväma" läge.
Här alldeles för hög i formen men här kommer man i alla fall åt henne;
 
Äsch det blir nog jättebra det här! Hon är så otroligt positiv och hon verkar vara riktigt lättlärd också. Ska försöka boka in en lektion ganska snart också. Hade helst av allt velat träna för Gittan men det blir svårt utan transport och det blir så dyrt att låna varje gång man ska iväg. Sedan skulle hon nog behöva åka ut och miljöträna några gånger först för att man ens ska få ut något av lektionen. Förhoppningsvis kanske man kan få till någon lektion för henne innan våren! 
#1 - - Erika Pettersson:

Hon är otroligt fin! :)
Sån härlig färg o allt.

Fortsätt kämpa på med henne så lär de säkert gå bra ska du se :)

#2 - - Erika Pettersson:

Hon är otroligt fin! :)
Sån härlig färg o allt.

Fortsätt kämpa på med henne så lär de säkert gå bra ska du se :)

Till top