melinajaderblom.blogg.se

Dagens

Okategoriserat Permalink0
Så var denna vecka slut. Tiden går bara snabbare och snabbare, hua. I dag tog jag och Josse en mysig ridtur ner till havet där hästarna fick jobba lite i vattnet. Fanns ingen strand så det fick bli vattengympa istället. Det gick bra! Avslutade med att trava lite i vattnet så han fick trampa på lite och sedan red vi hemåt igen. Bara skritt + lite travövergångar blev det, där kändes han fin! I dag fick vi till skritten superbra, inga kvicka korta steg utan han vilade på steget typ hela tiden.
 
En mysig tur som sagt! Svullnaden är väldigt mycket bättre nu och efter ridningen var den nästan obefintlig. Efter vi kom tillbaka så lasttränade vi lite. I dag ville han verkligen testa vem som bestämde och satte sig på tvären rejält ett par gånger, men efter 40 minuter gick han på säkert 10 gånger, backade ur lugnt varje gång och var väldigt lyhörd. Kunde be honom gå in ett steg i taget och han var helt cool och inga tvärkast bak. Så tror poletten trillade ner litegrann i alla fall, vi provar igen i morgon och ser! ;) 
 
I morgon så har jag stängning vilket innebär att jag ska till stallet på förmiddagen. Tror jag ska ta och klippa honom och sedan rida ut en sväng på rakbanan. Sedan avslutar vi med lite lastträning igen, låter som en bra plan. 
 
Till top