melinajaderblom.blogg.se

Dygn 1✅

Okategoriserat Permalink3

God kväll! Dygn ett i Box avklarat, varit dit tre gånger under dagen och pussat på honom och kollat till så han har det bra. 


Dagen har varit lång trots att jag inte fått så mycket speciellt gjort. Klev upp vid 08 imorse och åkte och hämtade min sadel, åkte sedan direkt till F och checkade till honom, mockade och pysslade. Sedan hem och äta frukost för att sedan åka till mormor en sväng. 

Efter det skulle jag och mammsen åka till Birsta och handla och jag skulle även lämna min sadel till en annan tjej som vill prova den men så råkar pappa skära sig rejält och illa i fingret så fick köra upp till akuten och där blev vi kvar i nästan 4 timmar. 

Sedan blev det snabba puckar hem igen, lämna pappa så han kunde ta andra bilen till jobbet, åka en sväng till stallet igen och sedan mot Birsta för att handla. Phu. Efter det käkade vi pizza till middag innan jag åkte till stallet en sista gång. Så, mycket åkande och inte mycket gjort som sagt.  

Har tagit bort anmälan till morgondagens tävling och även försökt få in reserver till alla de träningar som jag har på abonnemang som vi kommer missa. Så ledsamt och F är så fundersam, nu i kväll när jag var där så var han som en svans efter mig i boxen när jag mockade och fick så dåligt samvete när jag åkte därifrån. Huga, tycker så synd om honom☹️❤️ Försöker se det som att det kommer några riktigt tråkiga veckor men efter det så kommer vi vara riktigt tighta och förhoppningsvis läker allt så vi kan hitta på massor av roligheter efter årsskiftet istället. Jag ska ta med en klicker till stallet i morgon och se vad han tycker om det. Man får försöka göra det bästa av situationen helt enkelt! 

Men nu kallar sängen. Nattis. 

#1 - - Mammsen:

Kommer bli bra till slut, och tänk vad mycket ni k

#2 - - Lina H Carlzén:

Jag kan ta alla dina träningar du missar 😄

#3 - - Lina H Carlzén:

Jag kan ta alla dina träningar du missar 😄

Svar: Men åh, så smidigt!
Melina Jäderblom

Till top