melinajaderblom.blogg.se

Nakenfis

Okategoriserat Permalink0

Så, hästen är klippt, riden och lasttränad, jag har jobbat, tvättat ansiktet och borstat tänderna. Åkte förbi F nu nyss och kollade till såret igen bara, vadå nojig? Såg finfint ut. 


Han var supersnäll att klippa, tyckte snarare att det var skönt. Rasmus var ju också väldigt snäll men tyckte det var väldigt obehagligt ibland och var, som alltid, väldigt uppmärksam på miljön så om det ex kom något oväntat ljud utifrån så kunde det göra att bägaren kokade över och då var klippmaskinen farlig. Herr nervvrak liksom. Gick jättebra iaf! Maskinen blev lite trött på slutet så lite randigt blev det dock😫 Har som tur är beställt en egen, äntligen!! Som kommer om 2 veckor😍 Längtar, så skönt att ha eget. 

Sedan red vi ut en sväng i regnet, pigg men höll sig på backen i dag. Red ut en sväng och avslutade i paddocken väldigt kort. Jobbade lite sidvärts och övergångar/tempoväxlingar. Han börjar bli kvickare, men mycket kvar! Längtar tills vi flyttar så vi kan jobba i den större paddocken där vi har mer space.  Avslutade sedan med lastträning och det gick bra! En gång slängde han sig bakåt men sedan stod vi i transporten i kanske 2 minuter helt stilla. Duktig kille 😀 

Sedan har jag jobbat hela kvällen då och kom nyss hem - sååå det var min dag. I morgon jobbar jag 08-17 så det blir ridning på eftermiddagen i mörkret. Nu ropar sängen. Hörs i morgon!

Till top