melinajaderblom.blogg.se

Söndag

Okategoriserat Permalink3
Åååh hade skrivit ett långt inlägg också kraschad appen precis när jag skulle publicera.. Blö.  God morgon i alla fall! Tiden springer förbi som vanligt, söndag redan. Jag försöker ta mig upp i hyfsad tid även då jag jobbar sena kvällar så dagarna inte blir så korta. 

Några dagar sedan sist i vanlig ordning men det här har jag o lilleman gjort -

I torsdags skrittade vi ut en sväng på 40 min. Strålande sol och glada hästar. Supermysigt! C var väldigt taggad o spänd men gick fram överallt även när han var osäker. Spänd både på gången och vid uppsittning så han skötte sig väldigt bra ändå trots en uppenbart dålig dag.  (null)
(null)

(null)
I fredags fick han vila och i går red vi i ridhuset. Nu har han förstått vad galoppskänkeln betyder och han ääälskar att galoppera haha, så himla härlig! Har en känsla av att han har lättare höger galopp. Fick återigen parera honom så han inte skulle hoppa då han flera gånger sög tag i hindrena som står framme i ridhuset. Dags för inhoppning😉 Vi kämpar på med framåtbjudningen, just i går var den lite av och på då han var väldigt nyfiken på vad hästarna utanför gjorde och ville dra sig mot utgången.   (null)

(null)

(null)

(null)
I dag ska vi bara fotograferas, såklaart är det astrist väder ute, har varit strålande sol i flera dagar men inte i dag. Därefter ska lilleman fö en välförtjänt vilovecka eller två och smälta allt nytt.  Nu - frukost och sedan mot gymmet. 
#1 - - Anonym:

Är han inte visad på treårs och kvalitets? Varför inte isf? Tänkte på varför han inte är inriden eller inhoppad och är fyra år? Uppriktigt nyfiken. 😊

Svar: Han var med på unghästtestet i våras, alltså bara själva löshoppningen då han inte var riden alls. Han har hamnat efter då uppfödaren inte riktigt hann med honom, vilket även var varför han såldes 😊 så han är ju lite efter, men det har nog gjort honom gott, vuxit i storkroppen! 😁
Melina Jäderblom

#2 - - Anonym:

Är också nyfiken! Är han visad på något unghästtest? 😀

Svar: Han visades i våras, men deltog inte i ridprovet då han inte var riden något😁
Melina Jäderblom

#3 - - Anonym:

Tack för svar! 😀👍 Din häst är jättevacker!

Till top